Έρευνα της οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια – Κύπρος για τη Διαφθορά 2015

Η ΔΔ-Κ πραγματοποιεί ανώνυμη έρευνα κοινής γνώμης με στόχο να καταγραφούν οι απόψεις των πολιτών αναφορικά με τη διαφθορά. Τα αποτελέσματα/συμπεράσματα της έρευνας θα μας βοηθήσουν στη ολοκλήρωση της προσπάθειας μας για καταγραφή των αντιλήψεων για την διαφθορά ειδικά μετά την πρόσφατη λειτουργία της υπηρεσίας καταγγελιών για την διαφθορά “Απαιτώ Διαφάνεια”.

Τα δεδομένα που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους επιστημονικούς/πρακτικούς σκοπούς της έρευνας και δεν θα δημοσιευτούν σε μορφή που να επιτρέπει τον προσδιορισμό της ταυτότητας φυσικών ή νομικών προσώπων.

Το ερωτηματολόγιο δεν θα σας απασχολήσει περισσότερο από 5 λεπτά για τη συμπλήρωση του και  παρακαλούμε να απαντήσετε αν είναι δυνατό σε όλες τις ερωτήσεις. Όλα τα πεδία με αστερίσκο* είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν. Το ερωτηματολόγιο είναι αυστηρά προσωπικό, με την έννοια ότι οι απαντήσεις που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα δικής σας επιλογής.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Επίσης θα θέλαμε να σας προκαλέσουμε να προωθήσετε το μήνυμα αυτό καθώς η μαζικότερη συμμετοχή θα διασφαλίσει και την αντιπροσωπευτικότητα των αποτελεσμάτων. Επίσης αν θέλετε μπορείτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook ή το Twitter να κοινοποιήσετε την έρευνα και στα κοινωνικά δίχτυα.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και τη συμμετοχή σας.

Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος