Βράβευση μελών της οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια Κύπρος

Η Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου είναι ένας οργανισμός που απώτερο στόχο έχει την καταπολέμηση της διαφθοράς. Η διαφθορά όμως έχει διεθνής εμβέλεια και δύο από τα άτομα που προσφέρουν αφιλοκερδώς εδώ και χρόνια σε αυτό το οργανισμό έχουν βραβευθεί σε διεθνή επίπεδο για την ακαδημαϊκή συνεισφορά τους στο τομέα αυτό.

Το σύγγραμμα της Πρoέδρου της Διεθνής Διαφάνειας Κύπρου, Μαρία Κραμβια-Καπαρδή “Perception of political corruption as a function of legislation” που έχει δημοσιευθεί από το Journal of Financial Crime Vol. 21 Iss: 1, pp.44 – 55 έχει κερδίσει την πιο ψηλή αναγνωρίση ως Outstanding Paper in the 2015 Emerald Literati Network Awards for Excellence.

Επίσης το σύγγραμμα με τίτλο “Corruption correlates: The case of Cyprus” το οποίο γράφτηκε από τους Ανδρέα Ασσιώτη, μέλος της ΔΔ-Κ και τη Μαρία Κραμβιά-Καπαρδή  στο περιοδικό Journal of Money Laundering Control Vol. 17 Iss: 3, pp.260 – 268 έχει βραβευθεί ως Highly Commended paper in the 2015 Emerald Literati Network Awards for Excellence.

Η απονομή της βράβευσης έγινε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στα πλαίσια του 33 Διεθνούς Συμποσίου για τα Οικονομικά Εγκλήματα.

Στο σύνδεσμο πιο κάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα συγγράμματα που έχουν βραβευθεί από τον Εκδοτικό Οίκο Emerald. H Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου, συγχαίρει την Πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος της Δρ. Κραμβιά-Καπαρδή και τον Δρ. Ασσιώτη για την ανώτερη αυτή τιμή.

http://www.emeraldgrouppublishing.com/authors/literati/.

DSC_4482