Βραβεία Επιχειρηματικού Ήθους

epiheirimatikoy_ithoys

 

Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2018

Το ΚΕΒΕ και το Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας προωθώντας τις αρχές της διαφάνειας και της ακεραιότητας στον τομέα των επιχειρήσεων προκηρύσσουν για 2η χρονιά τα Βραβεία Επιχειρηματικού Ήθους.

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ενθάρρυνση, η αναγνώριση και η επιβράβευση εξαιρετικής προσπάθειας που αποδεδειγμένα συμβάλει στην καταπολέμηση της διαφθοράς, στην ενδυνάμωση της διαφάνειας και της υπευθυνότητας από επιχειρήσεις και Οργανισμούς στην Κύπρο.  Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας οι διοργανωτές επιδιώκουν να ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς Δημοσίου Ενδιαφέροντος να εντάξουν μέσα από δομημένες πρακτικές και συμπεριφορές τις αρχές της διαφάνειας όσο αφορά την εμπλοκή των εργαζομένων, της διεύθυνσης και των μετοχών τους στις σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές τους.

Τα βραβεία θα απονέμονται σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς που αποδεδειγμένα προωθούν και εφαρμόζουν τις αξίες για ηθική και κοινωνική δέσμευση κατά της διαφθοράς ενισχύοντας τη θετική συμβολή στην κοινωνία και στο σωστό επιχειρείν.

Χορηγός των Βραβείων είναι η PwC.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:

–  Οργανισμοί Δημοσίου Συμφέροντος (Εταιρείες που βρίσκονται στο    Χρηματιστήριο, Τραπεζικοί Οργανισμοί, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί),  συμπεριλαμβανομένων Οργανισμών Δημοσίου Δικαίου (π.χ. CYTA, ΑΗΚ, Δημόσια Πανεπιστήμια, Συμβούλια Αποχετεύσεων/Υδατοπρομήθειας κ.ά.)
–  Ιδιωτικές επιχειρήσεις με προσωπικό μέχρι 50 άτομα
–  Ιδιωτικές επιχειρήσεις με προσωπικό πάνω από 50 άτομα.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 28η Δεκεμβρίου 2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας μέσω email: [email protected] και στο τηλ. 22025772 ή στο ΚΕΒΕ, τηλ. 22889880.

 

Για αιτήσεις πατήστε ΕΔΩ

Για τους όρους και προϋποθέσεις πατήστε ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Προκήρυξη Βραβείων Επιχειρηματικού Ήθους 2017-2018

Ανακοίνωση Τύπου και Φωτογραφικό Υλικό Τελετής Βράβευσης