1ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf

Ο Οργανισμός Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος προκηρύσσει διαγωνισμό ζωγραφικής και ποίησης για τους μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα έργα τους μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2016 στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 27, City Business Centre, Γραφείο FF08, 1075 Λευκωσία.  Υλικό που θα αποστέλνεται μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα γίνεται αποδεκτό. Περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε κάτω (βλ. Χρήσιμα Έγγραφα). Για οποιεσδήποτε απορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 22 025772 ή μήνυμα στο [email protected]

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Οργανισμός την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, Παγκόσμια Μέρα κατά της Διαφθοράς και για την οποία το κοινό θα ενημερωθεί σχετικά.

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός μας έχει ήδη προσκληθεί σε αρκετά σχολεία για ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της διαφθοράς, γεγονός που βοηθά τους μαθητές να αποτυπώσουν καλύτερα στο χαρτί τις σκέψεις τους για αυτό.

Ο Διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια του πρωτοβουλίας του Οργανισμού, «Διαφάνεια και Παιδεία», με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της  νέας γενιάς για το καταστροφικό φαινόμενο της διαφθοράς.

Η Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος αναμένει τα έργα των μαθητών της Κύπρου μας!

 

 

Χρήσιμα Έγγραφα:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ_ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ_ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ