2ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης με θέμα τη Διαφθορά

Ο ΟργανισΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟμός Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος προκηρύσσει το 2ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Ποίησης για τους μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2017 στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 27, City Business Centre, Γραφείο FF08, 1075 Λευκωσία.  Υλικό που θα αποστέλνεται μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα γίνεται αποδεκτό. Περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε κάτω (βλ. Χρήσιμα Έγγραφα). Για οποιεσδήποτε απορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 22 025772 ή email στο [email protected]

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Οργανισμός την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά της Διαφθοράς και για την οποία το κοινό θα ενημερωθεί σχετικά.

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός μας έχει ήδη προσκληθεί σε αρκετά σχολεία για ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της διαφθοράς, γεγονός που βοηθά τους μαθητές να αποτυπώσουν καλύτερα στο χαρτί τις σκέψεις τους για αυτό. Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Παιδεία και Διαφάνεια μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ο Διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια του πρωτοβουλίας του Οργανισμού, «Παιδεία και Διαφάνεια», με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της  νέας γενιάς για το καταστροφικό φαινόμενο της διαφθοράς.

Η Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος αναμένει τα έργα των μαθητών της Κύπρου μας!

 

Πληροφορίες:

κα Μαρία Κωνσταντίνου

22 025772

[email protected]

 

 

Χρήσιμα Έγγραφα:

Αίτηση Συμμετοχής

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Έγκριση από Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης

Έγκριση από Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ