4ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης με θέμα τη Διαφθορά

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός  Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας προκηρύσσει τον 4ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Ποίησης για τους μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων (Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, Τεχνικών Σχολών και Εσπερινών Σχολείων) της Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020 στη διεύθυνση Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 38 & Οδός Δεληγιώργη 3, 3ος όροφος, Τ.Θ. 21455, 1509 Λευκωσία.  Υλικό που θα αποστέλνεται μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα γίνεται αποδεκτό. Περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε πιο κάτω (βλ. Χρήσιμα Έγγραφα). Για οποιεσδήποτε απορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 22 025772 ή email στο [email protected] Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως επικοινωνούν με τα αναφερόμενα στοιχεία μετά την αποστολή του έργου τους προς επιβεβαίωση της παραλαβής.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Οργανισμός και για την οποία το κοινό θα ενημερωθεί σχετικά.

Ο Διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια του πρωτοβουλίας του Οργανισμού, «Ακεραιότητα, Διαφάνεια και Εκπαίδευση», με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της  νέας γενιάς για το φαινόμενο της διαφθοράς.

Το Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας αναμένει τα έργα των μαθητών της Κύπρου μας!

 

Χρήσιμα Έγγραφα:

Πρόσκληση Συμμετοχής

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Αίτηση Συμμετοχής

Έγκριση από Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης

Έγκριση από Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης

Ενημερωτικό Έντυπο για τη Διαφθορά

 

Πληροφορίες:

κα Μαρία Οικονομίδου

22 025772

[email protected]