Δικηγορικό Γραφείο Πύργου Βάκης – Το πρώτο δικηγορικό γραφείο στην Κύπρο που εντάσσεται στο Business Integrity Forum του CIF!

Το Cyprus Integrity Forum (CIF), ανακοινώνει την επιτυχή εισδοχή του δικηγορικού γραφείου Πύργου Βάκης ως πλήρους μέλους του Business Integrity Forum. Μετά την εισδοχή τραπεζικών ιδρυμάτων και των μεγαλύτερων ελεγκτικών οίκων, το γραφείο Πύργου Βάκης γίνεται το πρώτο δικηγορικό γραφείο που ενώνει δυνάμεις για τη μάχη εναντίον της εταιρικής διαφθοράς.

Η ακεραιότητα αποτελεί για το γραφείο Πύργου Βάκης το βασικό πυρήνα της λειτουργίας του. Αναγνωρίζοντας ότι διαφθορά υποθάλπει τις αρχές χρηστής διοίκησης, η ένταξη στο Business Integrity Forum, θα βοηθήσει το γραφείο να κτίσει μια συμπαγή συνεργασία με άλλους οργανισμούς και ιδιώτες που συμμερίζονται τις αρχές της διαφάνειας και είναι δεσμευμένοι στη μάχη έναντι της δωροδοκίας και της διαφθοράς προωθώντας τη διαφάνεια, ακεραιότητα και ορθή εταιρική διακυβέρνηση.
Πρόσθετα, με την πιστοποίηση του ως μέλους του Business Integrity Forum, το γραφείο θα έχει ενεργό ρόλο στην ενημέρωση της  κοινωνίας αναφορικά με τις καταστροφικές επιπτώσεις της διαφθοράς και να ενδυναμώσει τον αγώνα των πολιτών για πάταξη της.

Το δικηγορικό γραφείο Πύργου Βάκης είναι καταχωρημένο στο διεθνές αρχείο Leading Law Firm in Legal 500, το οποίο αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο αρχείο νομικών γραφείων ανά το παγκόσμιο.