3ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης με θέμα τη Διαφθορά

προσκληση συμμετοχης διαγωνισμος για τη διαφθορα

 

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός  Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας (πρώην Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος) προκηρύσσει τον 3ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Ποίησης για τους μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2018 στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 27, City Business Centre, Γραφείο FF08, 1075 Λευκωσία.  Υλικό που θα αποστέλνεται μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα γίνεται αποδεκτό. Περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε πιο κάτω (βλ. Χρήσιμα Έγγραφα). Για οποιεσδήποτε απορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 22 025772 ή email στο [email protected] Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως επικοινωνούν με τα αναφερόμενα στοιχεία μετά την αποστολή του έργου τους προς επιβεβαίωση της παραλαβής.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Οργανισμός την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο της Cyta, ώρα 10:00-11:30, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά της Διαφθοράς και για την οποία το κοινό θα ενημερωθεί σχετικά.

Ο Διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια του πρωτοβουλίας του Οργανισμού, «Ακεραιότητα, Διαφάνεια και Εκπαίδευση», με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της  νέας γενιάς για το φαινόμενο της διαφθοράς.

Το Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας αναμένει τα έργα των μαθητών της Κύπρου μας!

 

Πληροφορίες:

κα Μαρία Κωνσταντίνου

22 025772

[email protected]

 

 

Χρήσιμα Έγγραφα:

Πρόσκληση Συμμετοχής

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Αίτηση Συμμετοχής

Έγκριση από Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης

Έγκριση από Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης

Ενημερωτικό Έντυπο για τη Διαφθορά

 

Δείτε τους νικητές των περασμένων ετών στο κάτω μέρος της σελίδας http://cyprusintegrityforum.org/archives/4866 

 

Υποστηρικτής Διαγωνισμού

cyta