Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά με την γραμματεία από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 08.00 – 15.00. 

Αν επιθυμείτε να έχετε συνάντηση μαζί μας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email ώστε να μπορέσουμε να το διευθετήσουμε.  Τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης βρίσκονται στη Λευκωσία (κτίριο ΚΕΒΕ)

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα αποστολής μυνημάτων πιο κάτω. Συμπληρώστε τα πεδία, για να υποβάλετε τις εισηγήσεις, ερωτήσεις, παράπονα ή τα σχόλια σας για θέματα που μας αφορούν. 

Αποστολή μυνημάτων


Συνδεθείτε μαζί μας

Θέλετε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις δράσεις του CIF;

Το CIF ασχολείται με την αύξηση της αντίληψης του κοινού για τις επιπτώσεις της διαφοράς καθώς και με την ενθάρρυνση των πολιτών στο να συμμετέχουν στην καταπολέμηση της διαφθοράς. Κάνουμε χρήση των διαθέσιμων μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο να σας ενημερώνουμε και ταυτόχρονα να έχουμε ένα εποικοδομητικό διάλογο.

Like us on Facebook

Επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook και πάρε μέρος στη συζήτηση για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις και τα τελευταία νέα για τη διαφθορά, παγκοσμίως.

Follow us on Twitter!

Για να λαμβάνεις διαρκείς ενημερώσεις για τη διαφθορά και τη διαφάνεια σε πραγματικό χρόνο και να μοιράζεσαι μαζί μας τη γνώμη σου για τα θέματα αυτά!

Watch us on You tube

Ταινίες, ομιλίες, ντοκιμαντέρ, ενημέρωση, στο κανάλι του Cyprus Integrity Forum στο YouTube, το οποίο προβάλει όλη τη δράση της οργάνωσης μέσα από οπτικοακουστικό υλικό.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Εισάγετε κωδικό
  To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

  [honeypot honeypot-172]