ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ « ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».

12Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 – Το Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας (CIF), στα πλαίσια του προγράμματος του Φόρουμ Επιχειρησιακής Ακεραιότητας(BIF), διεξήγαγε επιτυχώς σεμινάριο με τίτλο «Άλλαξε τον τρόπο που προσεγγίζεις την εταιρική διακυβέρνηση» για τα BIF μέλη του.

Είχαμε τη τιμή να έχουμε ως κύρια ομιλήτρια την κ. Anna Daroy, η οποία, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της, πρότεινε βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης. Στο σεμινάριο συμμετείχαν BIF μέλη του Οργανισμού μας, όπως EY Cyprus, Pyrgou Vakis LLC, Τράπεζα Κύπρου, Logicom Public Ltd, Deloitte, Ancoria Bank, and Grant Thornton.

Το Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από εταιρείες διεθνούς βεληνεκούς και έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του που επιθυμούν να πετύχουν όσο το δυνατό ψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικής ακεραιότητας, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που προάγουν τη διαφάνεια και υπευθυνότητα.

PRESS RELEASE WORKSHOP TITLED “CHANGED THE WAY YOU APPROACH CORPORATE GOVERNANCE” HELD

12TH OF JANUARY 2021 – The Cyprus Integrity Forum (CIF), in the context of Business Integrity Forum, conducted successfully a workshop, titled “ Change the way you approach Corporate Governance” for its BIF members.

We had the honour to have Ms. Anna Daroy as a main speaker, who, through her experience, suggested better ways of corporate governance. The workshop was attended by BIF members of our organization, such as EY Cyprus, Pyrgou Vakis LLC, Bank of Cyprus, Logicom Public Ltd, Deloitte, Ancoria Bank, and Grant Thornton.

The Business Integrity Forum is a network of major international companies that aims to promote cooperation between its members who want to achieve the highest possible levels of business integrity, through dialogue and exchange of views on issues that promote transparency and responsibility.